Workshops

Sportieve TEambuilding

Het plannen van bedrijfsuitjes is een leuke taak, maar soms ook erg lastig. Een workshop is een leuk bedrijfsuitje, maar dan moet je wel weten welke hier geschikt voor is. Kickfit is een ideale partner om voor jouw bedrijf een workshop te verzorgen.

Kickfit is geschikt voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, kick-offs en meer. De sportieve workshop die Kickfit aanbiedt is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen die niet sportief zijn. Daar komt bij dat de workshop wordt afgestemd op het bedrijf, en dit neemt natuurlijk veel voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan:

  • teambuilding;
  • interactie;
  • ontlading van eventuele werkdruk/stress.

Een workshop van Kickfit zorgt ervoor dat de deelnemers zich bewust worden van hun kunnen en zo een boost van zelfvertrouwen, weerbaarheid, gezondheid en bovenal; plezier krijgen.

De workshop van Kickfit als bedrijfsuitje is ideaal en kan overal worden verzorgd. De workshop wordt afgestemd op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een speciaal thema meegeven aan deze workshop? Geef dit dan aan ons door en wij vertalen dit vervolgens in bepaalde kenmerkende elementen van onze workshop. Wanneer je ideeën hebt over deze invulling, mag je deze altijd met ons delen.

INTERESSE IN EEN WORKSHOP?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een workshop bij Kickfit? Of wil je misschien meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

JOIN US NOW!

BOOK A RIDE