Kennismaking

Welkom bij Cycle Studio Kickfit

Bij Health Club Kickfit verzorgen wij al jaren succesvol diverse groepslessen en personal trainingen. Health Club Kickfit is geen doorsnee sportschool. Het is een unieke sportomgeving waar je onder professionele begeleiding afwisselende trainingen kunt volgen. De groepslessen die wij dagelijks aanbieden zijn onder andere Bagtraining (bokszaktraining), Circuittraining, BBB (benen, billen & buik) en Strength and conditioning.

Cycle Studio Kickfit (Slingerweg 95) is een dependance van de Health Club Kickfit (Slingerweg 108 en 110). Met Cycle Studio Kickfit verruimen wij ons unieke aanbod in Breda. Als member kan je naast de Indoor Cycling lessen ook deelnemen aan de groepslessen op locatie Health Club Kickfit. Super leuk en goed om af te wisselen.

Locatie en aanmelden

Cycle Studio Kickfit is gevestigd aan de Slingerweg 95 in Breda.
De locatie ligt centraal in de buurt van het centrum en station van Breda.
Wij hebben voldoende parkeergelegenheid. Het is mogelijk om op locatie gratis te parkeren. Fietsen is natuurlijker gezonder en groener.

Boek jouw eerste onvergetelijke Kickfit Ride!
1. Bekijk snel de mogelijkheden en schrijf je in via www.cyclestudiobreda.nl/tarieven
2. Het is mogelijk om losse credits te kopen of om een lidmaatschap af te sluiten. Wil je kennismaken met de Kickfit Ride dan is ook mogelijk om 1 les te boeken.
3. Wij adviseren om een lidmaatschap af te sluiten, onze lidmaatschappen zijn namelijk maandelijks opzegbaar (rekening houdend met 1 kalendermaand opzegtermijn).
4. Download de Kickfit app in de App Store of Google Play Store!

5. Bekijk snel ons lesrooster en meld je aan voor een Kickfit Ride!

Voor de EErste keer bij Cycle Studio BReda?

Wij zorgen voor een gouden eerste ervaring. Het enige wat jij hoeft te doen is een fijn sport outfit aan trekken en een flesje water meenemen.

Bij binnenkomst staat een Kickfit-medewerker klaar voor een gouden kennismaking. Bij de receptie ontvang je direct de juiste fietsschoenen en een handdoek voor tijdens de training. Let op: al onze fietsschoenen vallen klein, dus vraag één maat groter bij de receptie. Hier kan je kosteloos gebruik van maken.

Het gebruik van normale sportschoenen is niet mogelijk. Het meebrengen van eigen fietsschoenen natuurlijk wel (SPD of Delta schoenplaatjes).

Voordat je begint aan je eerste Ride, vragen wij je om 15 minuten voor dat de les begint aanwezig te zijn. Zo hebben wij genoeg tijd om even kennis te maken en jouw vragen te beantwoorden.

Even een uurtje offline kan geen kwaad en daarom is het gebruik van telefoons tijdens de les is niet toegestaan. Dit belemmert jouw eigen gouden ervaring, maar ook die van de andere riders.

Je kan je tas, inclusief telefoon, in één van de opbergkasten in de zaal plaatsen.

Kleedkamers & Coffeelounge

Op locatie Cycle Studio Kickfit hebben wij geen douchefaciliteit. Wij hebben enkel een omkleedruimte. Wij adviseren om je sportoufit al aan te doen. Mocht je willen douchen dan kan dat op locatie Health Club Kickfit (even naar de overkant lopen).

Mocht je na de training wat willen drinken en willen bijkletsen dan kan dat aan de overkant op locatie Health Club Kickfit. Wij hebben een Coffee Lounge, met onder andere heerlijke smoothies, proteïne shakes en proteïne bars.

JOIN US NOW!

BOOK A RIDE